Skal dine vinduer udskiftes eller repareres? Så kommer vi hos Fomsgaard Tømrer & Montage gerne og løser opgaven for dig. Vi har stor erfaring inden for tømrerfaget, hvilket gør os i stand til at løse enhver opgave. Vores kunder kommer typisk fra Thisted, Bedsted og Nykøbing Mors, men vi servicerer også gerne folk uden for disse byer.

Vi står klar til at udføre alle former for reparationer og vedligeholdelse på døre og vinduer. Skal vi foretage en udskiftning af vinduer og døre, så klarer vi også gerne dette. Du kan forvente, at vi altid kommer til tiden og efterlader et godt og holdbart stykke arbejde lige efter dine ønsker.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af, hvilken type af vinduer du vælger samt antallet af nye vinduer. Uanset om du ønsker montering af vinduer efter mål eller energirigtige vinduer, så vil vores priser altid være konkurrencedygtige.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Kontakt os, og modtag et godt tilbud

Skal vi reparere eller skifte dine vinduer, så kontakt os gerne med det samme, og modtag et godt tilbud. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 22 73 62 70 eller på mail formsgaardtomrer@gmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.